Harzen 2017

18 cykelryttere og 3 supportere deltog i årets tur til Harzen. Vi kom afsted i 6 biler, og tak til alle der stillede deres bil til rådighed.


Vi blev indkvarteret på Sporthotel Schulenberg, hvor vi havde 3 overnatninger med morgenmad, 2 gange 3 retters aftenmenu,  samt en grillaften.


HoteLlet har swimmingpool og sauna, som en del deltagere benyttede sig af efter cykelturene.


Vi kørte i hold med 7 ryttere på  hold 1 og 2, hold 3 var 4 deltagere. Der blev kørt pænt mange km på alle hold. Hold 4, som Sabrina, Kirsten og Ellen tilhørte, hyggede man sig med turistiske udflugter i Harzen, helt uden cykler.


Inden aftensmaden var der Øl og Løgnehistorier i baren.


Hold 1 kørte ca. 300 km, hold 2 ca. 280, hold 3 ca. 200km. Der var mange højdemeter på alle ture for alle hold; det sætter km-antal lidt i rette perspektiv.

Alle ture var med frokoststop og delvis kaffe/kagestop. På hold 1 er det obligatorisk med kaffe og kage på alle ture, derfor hedder det også Kageholdet.


Vi havde 3 punkteringer på hold 1, som var usædvanligt mange i forhold til alle de andre år, hvor vi også har kørt i regnvejr af og til. At det var samme rytter alle 3 gange understreger vel sjældenhed af at punktere i Harzen.


Men det blev klaret med smil og lidt gas.


Som nævnt i starten var vejret ikke helt med os. Lidt vådt under første tur, næste dag næsten helt tørt, og sidste dag bedst og helt tørt, men stadig koldt.  Genemsnittstemperatur var vel på 8 – 9 grader. Vintertøjet var stadig og er stadig i brug.

Tak til alle for hyggelig samvær under og efter turene.


Se billeder her.

-Harald