Aktuelle motionscykelløb

Klubben deltager i 2018 i Hedeboløbet og Vallø Rundt.

 


Hedeboløbet, Tune: 25. juni. Tilskud og egenbetaling.

Søndag d. 25. juni køres Hedeboløbet med ruter på 95 og 55 km. Tilmelding til løbet er ændret i forhold til det tidligere annonceret:

Der er en ændring af tilmelding af Hedeboløbet.
Det er ikke en klubtur. Men der skal køres i klubtøj for at man gør sig sig fortjent til tilskud. De motionsløb, vi betaler i klubregi eller giver tilskud til, tjener det formål at gøre klubben mere synlige i lokalområdet og tiltrække evt. nye medlemmer, fordi de vil synes, at vi kører i flot tøj og har et godt sammenhold.

Ændringen af tilmeldingen har samme formål. Vi tilmelder os samlet, så arrangøren og dens medlemmer ser os som en enhed.

De, der vil deltage tilmelder sig hos Erik, hvorefter vi på dagen tilmelder ét hold. Har man tilmeldt sig og må melde afbud, kan man gøre det indtil en 1 time før start på Eriks eller Haralds telefon. Der er egenbetaling på 85 kr. for den lange rute og 55 kr. på den korte. Beløbet betales direkte til Erik/Harald.

Se mere om løbet her.

Deltagerne anbefales at komme 30 min. før start til Tune.


Igen i år deltager klubben i Vallø Rundt, der afvikles d. 17. september med start kl. 9 fra Himlingøje Forsamlingshus. Der er 4 ruter, hvor vi plejer at deltage på 80 og 60 km. Læs mere om Vallø Rundt. Der vil være fælles afgang fra klubhuset kl. 8 denne dag. Der køres naturligvis i vores flotte klubtrøjer.

Bestyrelsen betaler for deltagelse, og vi forventer rigtig mange deltager fra klubben. Tilmelding sker pr. mail til Erik Rishøj Jensen senest d. 14. september. Det er en hyggelig tradition .


Det køres i klubtøj, når klubben yder tilskud.